9,3
614 beoordelingen
IMG_3988 kopie.JPG

Ons bedrijf

Welkom bij Autobedrijf Dijkstein

Welkom bij autobedrijf Dijkstein - de Toyota vestiging in Maassluis. Als geen ander is Dijkstein thuis in de regio en vooral thuis in uw Toyota. Wij denken niet alleen graag met u mee wanneer u een nieuwe of gebruikte auto wilt aanschaffen, we staan u ook bij met onderhoud, APK, voorruitreparatie en service.

Autobedrijf Dijkstein is dé Toyota specialist voor Maassluis, Maasland, Schiedam, Vlaardingen en omstreken. In de voetsporen van Toyota dealer Marome en Beukers is Dijkstein meer dan 34 jaar tot uw dienst, en dat blijven we doen.

Door continu met de tijd mee te gaan zijn we, net als 33 jaar geleden, in staat om de nieuwste Toyota’s het onderhoud te geven dat ze nodig hebben. Wereldwijd is de Toyota organisatie dagelijks bezig het product te verbeteren om een automobiel te fabriceren die telkens weer tot de beste ter wereld genoemd mag worden.

Hierdoor zijn de onderhoudskosten en de pechgevoeligheid erg laag. Mede door de snelle ontwikkelingen bij Toyota worden de medewerkers bij Dijkstein meerdere malen per jaar opgeroepen om verscheidenen trainingen en cursussen te volgen bij het Louwman college.

Dit om alle ontwikkelingen adequaat bij te houden.

Aan onze dienstverlening gaan we weinig veranderen. Onze dienstverlening is nog steeds gericht op service en nuchterheid, zoals u dat van ons gewend bent.

Dijkstein is erkend Toyota Reparateur, wat betekend dat wij alle Toyota’s volgens de fabrieksspecificatie onderhouden maar het gaat verder; Ook uw fabrieksgarantie, hybridegarantie en terugroepacties voor elke Toyota mag u bij ons uitlaten voeren.

Heeft u een Toyota van de zaak of is de Toyota niet bij ons aangeschaft, geen probleem, geen scheve gezichten, wij doen het graag voor u.

De koffie staat niet klaar, maar wordt vers voor u gezet. Tot ziens!