9,3
556 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Dijkstein

9,3

556 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Zeer professionele Toyota-dealer/garagebedrijf in alle opzichten zoals deskundigheid, communicatie, informatieverstrekking, advisering, servicegerichtheid, dienstverlening, hulpvaardigheid, netheid van het bedrijf, beleefdheid enz.

Jan Sens
21-07-2021

Goede service, betrouwbaar, deskundig, klantvriendelijk.

Agda Makken (Maasland)
12-07-2021

Goed personeel en duidelijke uitleg.

Johnn van Herwijnen (Hoek van Holland)
09-07-2021

Heel klantvriendelijk. Prettige tarieven. Snel iets geregeld bij kleine storingen. Komen afspraak na.

Dhr Henk Engelsman (Maassluis)
09-07-2021

De aantrekkingskracht van Dijkstein is de grootte c.q. kleinschaligheid van de garage, de deskundigheid van het personeel en het meedenken aan (alternatieve) oplossingen. De klant staat centraal.

Ger van der Bend (Mijnsheerenland)
09-07-2021

Al velen jaren een tevreden klant.

Ad Alblas (Maassluis)
09-07-2021

Uitstekende service, steeds weer opnieuw. Zeer vriendelijk, en nemen daar echt de tijd voor je. Al je vragen worden gehoord en geven hier een juiste en goede uitleg bij. Ook na onderhoud wordt er duidelijk aangegeven wat er is gedaan en waarom, hier krijg je altijd goede en duidelijke informatie over. Nooit eerder zo’n goede service en ervaring gehad als bij deze dealer. Dus voor iedereen die dit leest is deze dealer zeker een aanrader!

Sandra Stierman
09-07-2021

Goede service, vakwerk en vriendelijke medewerkers.

W van den Doel (Maassluis)
09-07-2021

Gezellige mensen, tijd voor een praatje met koffie. Ze denken goed met je mee en zeer vakkundige monteurs. Het is gewoon in een woord een TOP garage.

Andries Prins (Maassluis)
09-07-2021

Vertrouwen.

Dhr Bisschop (Maassluis)
05-07-2021

Goede service en klantvriendelijkheid,

Paul Schouten (Maassluis )
30-06-2021

Het is een eerlijk en goed bedrijf. Alle werknemers zijn vriendelijk en behulpzaam.

Dhr K. Verzijden (Maassluis )
30-06-2021

Zeer klantvriendelijk en prima communicatie naar de klant zodat iedereen weet wat hij kan verwachten.

J.A.Voerman (Vlaardingen)
21-06-2021

Het is gewoon een hele fijne garage, altijd vriendelijk en correct.

peet peeters (maassluis)
19-05-2021

Leuke ( vak)mensen, prima service, kortom een top garage!

Marcel Vis (Kwintsheul )
07-05-2021

Ze zijn gewoon goed.

a van wijk
05-05-2021

Altijd vriendelijk en behulpzaam, klantgericht en betrouwbaar.

Karin van den Bos (Vlaardingen)
28-04-2021

Ben zeer tevreden over de menselijke benadering door het personeel en de uitgevoerde werkzaamheden.

C. van der Pot
22-04-2021

Goede service, vakkundig, vriendelijk.

Koos van Nierop (Maassluis)
07-04-2021

Goede en betrouwbare dealer met prima personeel waar je je direct thuis gaat voelen met je Toyota.

Robert Lindenberg (Poortugaal)
07-04-2021

De mensen van garage Dijkstein zijn heel kundig en vriendelijk, doen hun werk goed.

J VAN DEN HOEK-LUYENDIJK (MAASSLUIS)
01-04-2021

Zeer goede service en ze zijn erg behulpzaam.

Attie Jongkind (Maassluis )
18-03-2021

Zeer persoonlijke benadering en prima service!

J de Jonge (Rotterdam )
05-03-2021

Het contact is eerlijk en vertrouwd.

Harry Duijndam (rozenburg-zh)
05-03-2021

Bij Dijkstein is elke klant Nummer 1.

Jan Bouman (Maassluis)
02-03-2021

Top garage, prima mensen, goede communicatie. Zover ik weet wordt alles goed onderhouden en netjes (ben zelf niet technisch, dus heb het niet gecontroleerd), het vertrouwen is groot.

Werner E. Korpershoek (Maassluis)
25-02-2021

Een prima dealer die meedenkt in oplossingen waarbij de persoonlijke benadering ons erg aanspreekt.

Mevr. I. Boudestein
22-02-2021

Goede service.

m van kleef (vlaardingen)
21-01-2021

Klantvriendelijke persoonlijke service gerichte benadering.

J. B (Vlaardingen )
14-01-2021

Het is niet het belangrijkste voor een garage, maar het is er altijd schoon en gezellig. Ze weten wie je bent en nemen de tijd die nodig is. Echt een top bedrijf.

Dhr J Barendregt (Capelle aan dan ijssel)
14-01-2021

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.