9,3
562 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Dijkstein

9,3

562 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

onderhoud weer goed en naar tevredenheid geholpen, top.

C.A.P. D
10-01-2022

Hier is de klant nog KLANT! Zeer servicegericht bedrijf met uiterst vriendelijke en naar mijn mening kundige medewerkers!

J. V.
24-12-2021

Betrouwbaar en vriendelijk ten voeten uit. Ik ben zeer tevreden met de wijze waarop ik altijd wordt geholpen door de medewerkers en mijn auto is dat ook.

Annie Brederveld
25-11-2021

Super service door vakmensen De grote merkdealer van Toyota kon mij na maanden niet verder helpen, een half uurtje gereden en in 10 minuten alles opgelost. Nu alweer 5 jaar een tevreden klant bij onze vakgarage ????

J. B
25-11-2021

Geflest Ik kijk op de Toyota site voor de prijs van de 180.000km beurt, ca. 200 euro Ik kijk op de Dijkstein site voor dezelfde beurt, ca. 300 euro De beurt kost uiteindelijk ruim 550 euro waarbij er niets bijzonders is gedaan. Met hangen en wurgen krijg ik 10% korting. Ik voel me echt bedrogen. Tijd voor een andere garage.

H. K.
25-11-2021

Prettige ontvangst top service

R. v .Zanten
28-10-2021

Zeer professionele Toyota-dealer/garagebedrijf in alle opzichten zoals deskundigheid, communicatie, informatieverstrekking, advisering, servicegerichtheid, dienstverlening, hulpvaardigheid, netheid van het bedrijf, beleefdheid enz.

Jan Sens
21-07-2021

Goede service, betrouwbaar, deskundig, klantvriendelijk.

Agda Makken (Maasland)
12-07-2021

Goed personeel en duidelijke uitleg.

Johnn van Herwijnen (Hoek van Holland)
09-07-2021

Heel klantvriendelijk. Prettige tarieven. Snel iets geregeld bij kleine storingen. Komen afspraak na.

Dhr Henk Engelsman (Maassluis)
09-07-2021

De aantrekkingskracht van Dijkstein is de grootte c.q. kleinschaligheid van de garage, de deskundigheid van het personeel en het meedenken aan (alternatieve) oplossingen. De klant staat centraal.

Ger van der Bend (Mijnsheerenland)
09-07-2021

Al velen jaren een tevreden klant.

Ad Alblas (Maassluis)
09-07-2021

Uitstekende service, steeds weer opnieuw. Zeer vriendelijk, en nemen daar echt de tijd voor je. Al je vragen worden gehoord en geven hier een juiste en goede uitleg bij. Ook na onderhoud wordt er duidelijk aangegeven wat er is gedaan en waarom, hier krijg je altijd goede en duidelijke informatie over. Nooit eerder zo’n goede service en ervaring gehad als bij deze dealer. Dus voor iedereen die dit leest is deze dealer zeker een aanrader!

Sandra Stierman
09-07-2021

Goede service, vakwerk en vriendelijke medewerkers.

W van den Doel (Maassluis)
09-07-2021

Gezellige mensen, tijd voor een praatje met koffie. Ze denken goed met je mee en zeer vakkundige monteurs. Het is gewoon in een woord een TOP garage.

Andries Prins (Maassluis)
09-07-2021

Vertrouwen.

Dhr Bisschop (Maassluis)
05-07-2021

Goede service en klantvriendelijkheid,

Paul Schouten (Maassluis )
30-06-2021

Het is een eerlijk en goed bedrijf. Alle werknemers zijn vriendelijk en behulpzaam.

Dhr K. Verzijden (Maassluis )
30-06-2021

Zeer klantvriendelijk en prima communicatie naar de klant zodat iedereen weet wat hij kan verwachten.

J.A.Voerman (Vlaardingen)
21-06-2021

Het is gewoon een hele fijne garage, altijd vriendelijk en correct.

peet peeters (maassluis)
19-05-2021

Leuke ( vak)mensen, prima service, kortom een top garage!

Marcel Vis (Kwintsheul )
07-05-2021

Ze zijn gewoon goed.

a van wijk
05-05-2021

Altijd vriendelijk en behulpzaam, klantgericht en betrouwbaar.

Karin van den Bos (Vlaardingen)
28-04-2021

Ben zeer tevreden over de menselijke benadering door het personeel en de uitgevoerde werkzaamheden.

C. van der Pot
22-04-2021

Goede service, vakkundig, vriendelijk.

Koos van Nierop (Maassluis)
07-04-2021

Goede en betrouwbare dealer met prima personeel waar je je direct thuis gaat voelen met je Toyota.

Robert Lindenberg (Poortugaal)
07-04-2021

De mensen van garage Dijkstein zijn heel kundig en vriendelijk, doen hun werk goed.

J VAN DEN HOEK-LUYENDIJK (MAASSLUIS)
01-04-2021

Zeer goede service en ze zijn erg behulpzaam.

Attie Jongkind (Maassluis )
18-03-2021

Zeer persoonlijke benadering en prima service!

J de Jonge (Rotterdam )
05-03-2021

Het contact is eerlijk en vertrouwd.

Harry Duijndam (rozenburg-zh)
05-03-2021

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.