Beoordelingen Toyota Dijkstein

9,2

470 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Reparatie of service kosten vooraf bekend, vriendelijke medewerkers en kundige monteurs die de werkzaamheden uitvoeren. TOP ga zo door.

R. Jegen (Maassluis)
12-02-2020

Gewoon tevreden.

J.K.van Hoogteijlingen (Vlaardingen )
05-02-2020

Nog altijd een super garage. Betrouwbaar, vriendelijk, betaalbaar en vakkundig.

Mevr. H.Oomen (Vlaardingen )
05-02-2020

Veel kennis, vriendelijk, gezellige koffie,behulpzaam. ALLES PERFECT.

P.van der Borden (Vlaardingen)
31-01-2020

Correct geholpen

Dhr Gringhuis (Maassluis )
29-01-2020

vriendelijk balie personeel, minder contact met werkplaats personeel, gratis bakkie troost.

Anton Bos (Vlaardingen)
29-01-2020

Goeie service, prettige sfeer, persoonlijke aandacht

JH v Rossen (Schiedam )
28-01-2020

Omdat mijn oude dealer en louman in Raamsdonkveer er rommeltje van maken !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ruud Sinke (s Gravenzande)
24-01-2020

Klantvriendelijk, en zo als altijd snel en naar tevredenheid geholpen. Jongens en bedankt voor de koffie.

Corrie van Buuren
22-01-2020

Dijkstein is een zeer klant vriendelijk bedrijf en staan altijd voor je klaar.

Fer van der Net (Maassluis)
08-01-2020

Prima service.

Janny van Kampen- de Ridder (Pernis)
30-12-2019

Persoonlijke benadering, vriendelijk personeel, vakbekwame monteurs.

Jan Deurloo (Maassluis)
30-12-2019

Altijd prettige behandeling, hier geldt de menselijk maat.

Huub van den Ende (Maasland )
30-12-2019

Hele goede garage je wordt er prima geholpen hel vriendelijke mensen

Deborah Van den brink (Maassluis )
11-12-2019

Aan de telefoon prima.Ophaal service ook heel goed.Verder geen ervaring.

Mevrouw. M. Wij. Visser van. der Weide. (Poortugaal)
06-12-2019

Service goed , medewerkers even vriendelijk.

Dhr.F.Brouwers (Maassluis)
04-12-2019

net snel betaalbaar

van wijk (maassluis)
27-11-2019

Ze kennen de klant persoonlijk

dhr. A.J. van Beers (Oud Gastel)
27-11-2019

Vriendelijke receptie en vriendelijke en vakbekwame monteurs, prettige sfeer, onderhoud/reparaties altijd tot tevredenheid uitgevoerd. Gezellige wachtruimte.

Kees Trommel (Maassluis)
22-11-2019

Vlotte en vakkundige behandeling

Dhr. W. de Jong
19-11-2019

Als voorgaand.

Mevr, G.Tintel-Wiskie (Rozenburg)
29-10-2019

Behandeling is goed, totale prijs opgave vooraf kan beter, verder goed te vreden

A.J. Lansbergen (Vlaardingen)
22-10-2019

Gewoon goed, je wordt er goed geholpen en de service is ook goed. Denken altijd met je mee.

F.J. van Veen (Schiedam)
03-10-2019

Prettig contact. Afspraken worden nagekomen. Zeer voorkomend en bereid om reserve auto mee te geven indien nodig. Geen onnodige reparaties.

Jeannette Bouwman (Vlaardingen)
03-10-2019

Vriendelijk personeel,goede service, houden zich aan de opgegeven offerte, goede kennis van zaken.

Bert van Diggelen (Spijkenisse )
03-10-2019

uitstekende service topper

DHR K.B. Boeringa (De Lier)
24-09-2019

Wordt netjes behandeld en bent geen nummer.

Nico Dick (Poortugaal)
23-09-2019

Hier vind ik een persoonlijke ervaring die ik erg op prijs stel.

Paul Alers (Vlaardingen )
23-09-2019

Goede seevice en fijne mensen.

Mastop (Zoetermeer)
04-09-2019

Je wordt hier goed en correct behandeld en ook de service is goed

Ed van der Schans
03-09-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiƫle cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.