9,3
578 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Dijkstein

9,3

578 beoordelingen

Filter

Top garage.. Ik ben in alles zeer tevreden met deze dealer.

Edwin Broekhart (buurman)??
06-08-2022

Goede service Zeer vriendelijk en de weg breng en ophaal service maakt het helemaal af.

P. van Nieuwenburg
22-07-2022

Voorbeeld uit de praktijk Niet op mij van toepassing maar van een familielid die problemen had met zijn Toyota. Familielid moest op vakantie maar de auto was niet op tijd klaar (1 week voor vakantie met klachten bij Dijkstein aangeleverd). Dijkstein geeft als service een vervangende auto mee zonder kosten. Dit noem ik nu een staaltje van klantvriendelijkheid waar je tegenwoordig erg zuinig op moet zijn. Komplimenten.

G. Stolze
21-07-2022

De moeite van 'helemaal' uit Zoetermeer komen meer dan waard.er Al jaren lang een vertrouwd adres om onze auto veilig te houden. Geen vraag te stom, geen moeite teveel. Een dikke 10!

Sietske
21-07-2022

Top garage Weer vol vertrouwen de weg op dankzij de apk met onderhoudsbeurt van jullie geweldige team ??

H. W
21-07-2022

Betrouwbaar. De dealer komt afspraken na. Staan altijd voor je klaar. Klantvriendelijk en gastvrij.

A.L.A. M
05-07-2022

Goede service ik ben zeer tevreden over service en klantvriendelijkheid van alle medewerkers

J.M.M. S
18-05-2022

Service met een glimlach Ik ben heel tevreden over de prompte service met een glimlach!

J. M
07-04-2022

A.J. S
18-03-2022

Zeker weten goede service Dat mijn radiozenders ingesteld waren

Toyota eigenaar
10-03-2022

Prima ouderwetse service Aandacht voor klant en goed advies . Prima

Toyota eigenaar
01-03-2022

Goede garage Ben erg tevreden over deze dealer .

N. D
04-02-2022

Men denkt en handelt in onbegrensde mogelijkheden.

J.W. S
23-01-2022

Super bedrijf Het bedrijf staat bij mij al hoog in aanzien, goede service en altijd eerlijk, ik kom er al jaren

M. Laats
21-01-2022

Vakgarage Dijkstein gun je gewoon iedereen Betrouwbaar, Helder. Eerlijk en korte lijnen... Ik hou daarvan

Toyota eigenaar
21-01-2022

onderhoud weer goed en naar tevredenheid geholpen, top.

C.A.P. D
10-01-2022

Prima service Voelt als een familie bedrijf. Allemaal betrokken

A. B
31-12-2021

Hier is de klant nog KLANT! Zeer servicegericht bedrijf met uiterst vriendelijke en naar mijn mening kundige medewerkers!

J. V.
24-12-2021

Betrouwbaar en vriendelijk ten voeten uit. Ik ben zeer tevreden met de wijze waarop ik altijd wordt geholpen door de medewerkers en mijn auto is dat ook.

Annie Brederveld
25-11-2021

Super service door vakmensen De grote merkdealer van Toyota kon mij na maanden niet verder helpen, een half uurtje gereden en in 10 minuten alles opgelost. Nu alweer 5 jaar een tevreden klant bij onze vakgarage ????

J. B
25-11-2021

Geflest Ik kijk op de Toyota site voor de prijs van de 180.000km beurt, ca. 200 euro Ik kijk op de Dijkstein site voor dezelfde beurt, ca. 300 euro De beurt kost uiteindelijk ruim 550 euro waarbij er niets bijzonders is gedaan. Met hangen en wurgen krijg ik 10% korting. Ik voel me echt bedrogen. Tijd voor een andere garage.

H. K.
25-11-2021

Prettige ontvangst top service

R. v .Zanten
28-10-2021

Zeer professionele Toyota-dealer/garagebedrijf in alle opzichten zoals deskundigheid, communicatie, informatieverstrekking, advisering, servicegerichtheid, dienstverlening, hulpvaardigheid, netheid van het bedrijf, beleefdheid enz.

Jan Sens
21-07-2021

Goede service, betrouwbaar, deskundig, klantvriendelijk.

Agda Makken (Maasland)
12-07-2021

Goed personeel en duidelijke uitleg.

Johnn van Herwijnen (Hoek van Holland)
09-07-2021

Heel klantvriendelijk. Prettige tarieven. Snel iets geregeld bij kleine storingen. Komen afspraak na.

Dhr Henk Engelsman (Maassluis)
09-07-2021

De aantrekkingskracht van Dijkstein is de grootte c.q. kleinschaligheid van de garage, de deskundigheid van het personeel en het meedenken aan (alternatieve) oplossingen. De klant staat centraal.

Ger van der Bend (Mijnsheerenland)
09-07-2021

Al velen jaren een tevreden klant.

Ad Alblas (Maassluis)
09-07-2021

Uitstekende service, steeds weer opnieuw. Zeer vriendelijk, en nemen daar echt de tijd voor je. Al je vragen worden gehoord en geven hier een juiste en goede uitleg bij. Ook na onderhoud wordt er duidelijk aangegeven wat er is gedaan en waarom, hier krijg je altijd goede en duidelijke informatie over. Nooit eerder zo’n goede service en ervaring gehad als bij deze dealer. Dus voor iedereen die dit leest is deze dealer zeker een aanrader!

Sandra Stierman
09-07-2021

Goede service, vakwerk en vriendelijke medewerkers.

W van den Doel (Maassluis)
09-07-2021