9,3
587 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Dijkstein

9,3

587 beoordelingen

Filter

Garantie Op zich ben ik tevreden met mijn dealer. Alleen moet je als klant zelf aangeven wanneer er een gratis update van de navigatie moet plaatsvinden. Zo niet, dan ven je deze kwijt. Ook jammer dat er binnen 4 jaar een led strip kapot blijkt te zijn en deze niet onder de garantie valt en dus 650 euro gaat kosten.

C.G. van Doorn
29-11-2022

Kundig en prettig garagebedrijf Reparaties worden vooraf besproken en afgeprijsd en netjes uitgevoerd. Wij zijn tevreden

Alex van E
25-11-2022

Toyota eigenaar
23-11-2022

Toyota rijden betekent betrouwbaar, uitstekende auto’s en prijstechnisch laag in onderhoudsbedrijf kosten.

K. A
17-11-2022

Goede service en zeer aardig personeel Prima bedrijf kom hier al 30 jaar, je wordt prima geholpen en niets is teveel. Overal is een oplossing voor en de koffie is heerlijk, ik zeg doen.

R.van Zanten
03-11-2022

Zeer vriendelijk en goede service

Toyota eigenaar
20-10-2022

Peter van der Horde
07-10-2022

Goede service Wel tevreden met service

Toyota eigenaar
20-09-2022

zeer vriendelijk, goede service en kwaliteit een uitermate goede behandeling als klant en de kwaliteit ligt op een hoog niveau, een zeer vriendelijke dealer waar je je meteen thuis voelt

André Beyer
01-09-2022

Top garage.. Ik ben in alles zeer tevreden met deze dealer.

Edwin Broekhart (buurman)??
06-08-2022

Goede service Zeer vriendelijk en de weg breng en ophaal service maakt het helemaal af.

P. van Nieuwenburg
22-07-2022

Voorbeeld uit de praktijk Niet op mij van toepassing maar van een familielid die problemen had met zijn Toyota. Familielid moest op vakantie maar de auto was niet op tijd klaar (1 week voor vakantie met klachten bij Dijkstein aangeleverd). Dijkstein geeft als service een vervangende auto mee zonder kosten. Dit noem ik nu een staaltje van klantvriendelijkheid waar je tegenwoordig erg zuinig op moet zijn. Komplimenten.

G. Stolze
21-07-2022

De moeite van 'helemaal' uit Zoetermeer komen meer dan waard.er Al jaren lang een vertrouwd adres om onze auto veilig te houden. Geen vraag te stom, geen moeite teveel. Een dikke 10!

Sietske
21-07-2022

Top garage Weer vol vertrouwen de weg op dankzij de apk met onderhoudsbeurt van jullie geweldige team ??

H. W
21-07-2022

Betrouwbaar. De dealer komt afspraken na. Staan altijd voor je klaar. Klantvriendelijk en gastvrij.

A.L.A. M
05-07-2022

Goede service ik ben zeer tevreden over service en klantvriendelijkheid van alle medewerkers

J.M.M. S
18-05-2022

Service met een glimlach Ik ben heel tevreden over de prompte service met een glimlach!

J. M
07-04-2022

A.J. S
18-03-2022

Zeker weten goede service Dat mijn radiozenders ingesteld waren

Toyota eigenaar
10-03-2022

Prima ouderwetse service Aandacht voor klant en goed advies . Prima

Toyota eigenaar
01-03-2022

Goede garage Ben erg tevreden over deze dealer .

N. D
04-02-2022

Men denkt en handelt in onbegrensde mogelijkheden.

J.W. S
23-01-2022

Super bedrijf Het bedrijf staat bij mij al hoog in aanzien, goede service en altijd eerlijk, ik kom er al jaren

M. Laats
21-01-2022

Vakgarage Dijkstein gun je gewoon iedereen Betrouwbaar, Helder. Eerlijk en korte lijnen... Ik hou daarvan

Toyota eigenaar
21-01-2022

onderhoud weer goed en naar tevredenheid geholpen, top.

C.A.P. D
10-01-2022

Prima service Voelt als een familie bedrijf. Allemaal betrokken

A. B
31-12-2021

Hier is de klant nog KLANT! Zeer servicegericht bedrijf met uiterst vriendelijke en naar mijn mening kundige medewerkers!

J. V.
24-12-2021

Betrouwbaar en vriendelijk ten voeten uit. Ik ben zeer tevreden met de wijze waarop ik altijd wordt geholpen door de medewerkers en mijn auto is dat ook.

Annie Brederveld
25-11-2021

Super service door vakmensen De grote merkdealer van Toyota kon mij na maanden niet verder helpen, een half uurtje gereden en in 10 minuten alles opgelost. Nu alweer 5 jaar een tevreden klant bij onze vakgarage ????

J. B
25-11-2021

Geflest Ik kijk op de Toyota site voor de prijs van de 180.000km beurt, ca. 200 euro Ik kijk op de Dijkstein site voor dezelfde beurt, ca. 300 euro De beurt kost uiteindelijk ruim 550 euro waarbij er niets bijzonders is gedaan. Met hangen en wurgen krijg ik 10% korting. Ik voel me echt bedrogen. Tijd voor een andere garage.

H. K.
25-11-2021