9,3
528 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Dijkstein

9,3

528 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Klantvriendelijke persoonlijke service gerichte benadering.

J. B (Vlaardingen )
14-01-2021

Het is niet het belangrijkste voor een garage, maar het is er altijd schoon en gezellig. Ze weten wie je bent en nemen de tijd die nodig is. Echt een top bedrijf.

Dhr J Barendregt (Capelle aan dan ijssel)
14-01-2021

Deskundigheid, vriendelijk. Omdat ik zelf zeer lang in de autowereld werkzaam ben geweest. En vanuit de lease-wereld, met elke(!) dealer "zaken gedaan heb". Deze terechte beoordeling.

Jan Vlugman (Schiedam)
04-01-2021

Hier ben je nog klant en geen nummer. Goede service, vriendelijke medewerkers/ster.

Corrie van Buuren
04-01-2021

Fijne garage met deskundig en zeer klantvriendelijk personeel.

J.T. Smiet
28-12-2020

Vanwege de uitstekende service, en wat ook belangrijk is, de betrouwbaarheid.

Mevr. J.M. Berendrecht (Maassluis)
28-12-2020

Altijd weer topservice en vriendelijke medewerkers. Beste garage ooit.

mw H.Oomen (Vlaardingen)
28-12-2020

Fijn en persoonlijk geholpen. Lijkt daar net een grote familie .Daar is de kleinschaligheid een groot voordeel welke volledig wordt uitgedragen in de persoonlijke benadering.

Huub van den ende (Maasland)
16-12-2020

Vakbekwaam goede service goede uitstraling van het bedrijf.

Janny van Kampen de Ridder (Pernis)
03-12-2020

Goede garage. Behulpzaam personeel dat bekwaam handelt en problemen oplost. Men gebruikt top kwaliteit materiaal. Dat zorgt er voor dat onze wagens het altijd en overal perfect doen. Prima koffie en altijd tijd en aandacht voor iedere klant. Kortom: een heel goed bedrijf!

Chris Loeve (Spijkenisse )
03-12-2020

Goede service, vriendelijke mensen, haal en breng service of alternatief vervoer en de koffie staat altijd klaar.

E.G . Sonneveld
27-11-2020

Goede en, voor mij belangrijk, betrouwbare dealer, ben er 13 jaar klant. Heb inmiddels de factuur thuis gekregen en die viel mij tegen. 1e jaar beurt 4 liter olie en een filter. Het zal wel een vastgesteld tarief zijn, maar dat vind ik aan de hoge kant, de dealer kan daar denk ik niets aan doen.

Gerard van Muijden (Capelle aan den IJssel)
26-11-2020

Je wordt er vriendelijk en correct behandeld.

Floor Brouwers (Maassluis)
19-11-2020

Het is een fijn bedrijf met kennis van zaken. De medewerkers zijn betrokken en betrouwbaar en denken altijd met je mee. Ik vind het een top bedrijf met top medewerkers.

Annie Brederveld (Maassluis)
17-11-2020

Hele goede service en heel vriendelijk personeel. Het is zeer prettig om bij hun binnen te lopen.

Petra van Buuren (Maassluis)
12-11-2020

Zeer klantvriendelijk en klantgericht. Vakkundig personeel. Snelle en uitstekende service. Top garagebedrijf!

Jan Deurloo (Maassluis)
05-11-2020

Omdat ze hem verdient.

Mevr.Sue Stolze-Beland
29-10-2020

Gemaakte afspraken worden goed nagekomen. Personeel zeer vriendelijk.

Cor Verschuren
29-10-2020

Hier werken vakbekwame mensen die vlotte service leveren. Het contact is prettig en er wordt goede informatie gegeven.

Wim de Jong (Maassluis)
22-10-2020

Bij deze garage bent u in goede handen - eerlijk, betrouwbaar en technisch top - klant is hier nog echt koning.

dhr. k.h. goddertz (rotterdam)
22-10-2020

Personeel denkt mee met de klant, gewoon wat extra service.

Plonie Rooimans
25-09-2020

Altijd bereid te helpen en ook heel snel en dit van het begin! En nooit één klacht.

mevr. p.m. van Baalen ( maassluis)
25-09-2020

Klantgericht, klantvriendelijk, deskundig en betrouwbaar.

Dhr. J.A. Snijders (Maassluis)
21-09-2020

Zeer goede garage met erg vriendelijk personeel, ouderwetse klantvriendelijkheid.

Ben
07-09-2020

Zeer prettig in contact en helder in communicatie over te verwachten werkzaamheden. Bij inleveren auto werd aangeboden om de klant even naar huis te brengen. Bij ophalen nogmaals heldere toelichting gehad en werden pro actief enkele gratis services van de dealer aangeboden. Werkzaamheden zijn naar volle tevredenheid uitgevoerd. De klant is hier absoluut geen nummer. Mijn tip: ga eens kijken hoe men bij Dijkstein met klanten omgaat! Ook de volgende keer ga ik naar Dijkstein voor onderhoud!

F.F. Kieboom (Vlaardingen)
27-08-2020

De service, meedenken, en geïnteresseerd.

Belia van den Beukel (Schiedam)
27-08-2020

Kleinschalige garage met vakkundig en vriendelijk personeel. De persoonlijke benadering is voor mij het belangrijkste en dat vind je hier.

Frank Schellenboom (Rozenburg)
24-08-2020

Alles naar wens verlopen. Voor herhaling vatbaar.

Steven Termijn (Maassluis)
12-08-2020

Goede service, onverwacht 1 dag voor vakantie een reparatie nodig en direct geholpen. Top service.

Bart (Maassluis)
12-08-2020

Klantvriendelijk en goede service.

A.L.van Leerdam (Vlaardingen)
06-08-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.