Beoordelingen Toyota Dijkstein

9,2

470 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

vriendelijke en kundige medewerkers.

Anoniem
02-09-2014

goede service, brengen je thuis ( indien geen vervangend vervoer) klantgericht, relaxte sfeer. perfecte dealer

Michel drop
26-08-2014

Persoonlijke en perfecte service

Anoniem
20-08-2014

Als alles klopt en de service werkzaamheden en rekening goed zijn, ja dan een 10

M. de Quant (Vlaardingen)
20-08-2014

Zoals eerder aangegeven ben ik zeer tevreden over de behandeling bij mijn dealer waar ik altijd vriendelijk ontvangen en geholpen word,Echter ben ik verontwaardigt over de behandeling van en toegestuurde klacht over mijn bandenreparatieset naar de Toyota inporteur Nederland waarvan ik na een klacht geen enkel respons kreeg en dit als een belediging ervaar en Toyota onwaardig.

Dhr. G.de Jong (Maassluis)
20-08-2014

Zeer goede service

Anoniem
20-08-2014

Klant vriendelijkheid en een goede uitleg waarom iets gebeuren moet

Arie Lansbergen (Vlaardingen)
14-08-2014

Alles is duidelijk uitgelegd en ik ben altijd gebeld als er wat extra werkzaamheden nodig is.

S. Robinson (Maassluis)
05-08-2014

goede service, klantvriendelijk en persoonlijke aandacht.

Anoniem
30-07-2014

vriendelijk en snelle behandeling

M. de Graaf (Maassluis)
29-07-2014

omdat in vergelijking met Marome hij dat hoogstens waard is

Mevr M.J. Kalk-Pieters (Rotterdam 3011 VX)
29-07-2014

Maken sinds een jaar gebruik van deze garage ivm nieuwe Toyota Aygo dus alleen nog maar garantie werkzaamheden. Wat ik wel lastig vind van garage's is dat je als leek niet kan controleren of ze werkelijk uitgevoerd hebben wat ze zeggen. Deze garage geeft ons wel een goed gevoel daarover. Hopelijk blijft dat zo en daarom voorlopig een 8.

Fam van leeuwen (Maassluis)
23-07-2014

Idem vragenlijst. En enthousiaste mensen !

Peter Keur (Maassluis)
21-07-2014

Bij Dijkstein in Maassluis werken ze klant- en servicegericht, het zijn vaklui. Er worden duidelijke afspraken gemaakt en het personeel straalt enthousiasme uit, want een extra handeling doen ze met plezier voor ons. En voor olie-peilen of banddruk meten mag je tussentijds langskomen: goede service.

Anoniem
17-07-2014

Correct en zeer vriendelijk geholpen. Persoonlijk contact, je voelt je daar echt nog een klant en geen nummer.

B.de Waal (Maassluis)
17-07-2014

uitstekende service

Anoniem
17-07-2014

Prima service en communicatie

Anoniem
16-07-2014

vriendelijk, duidelijk, kundig

Anoniem
16-07-2014

Uitstekende service, goede adviezen, prima prijs.

G.W.F.G. Eichhorn (Maassluis)
09-07-2014

Goed geholpen.

Anoniem
08-07-2014

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiƫle cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.