9,3
613 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Dijkstein

9,3

613 beoordelingen

Filter

Betrouwbaar bedrijf en je voelt je welkom en het is ook nog gezellig vertoeven in de showroom.

Edwin Broekhart (buurman)
16-05-2024

APP werkt dankzij jullie Nadat de nieuw APP geïnstalleerd moest worden werkte sommige functies niet meer, door Toyota Nederland 5 maanden aan het lijntje gehouden. Tijdens de onderhoudsbeurt zijn de mensen van garage Dijkstein erin gedoken en zij hebben het wel voor elkaar gekregen. Top gedaan APP werkt weer zoals het hoort. Accu onder garantie vervangen. Bedankt voor de goede service.

R. van Beek
11-05-2024

Betrouwbaarheid en service

J.H.P.L. B
20-04-2024

Relatief klein bedrijf , dus goed contact met medewerkers

M. H
19-04-2024

Steekt er boven uit Service en behandeling van de klant is altijd een verademing t.o.v veel andere garages .

Luuk Vroombout
18-04-2024

Afspraak was afspraak Tevreden over beurt.

K. T
23-02-2024

goede service ga zo door vriendelijke medewerkers en Goede service en staan altijd voor je klaar

I. Brugman de goede
18-02-2024

Goede service Ik ben tevreden met service en met de omgang van het personeel.

Toyota eigenaar
23-01-2024

30.000km beurt Erg fijn en vriendelijk geholpen.Alles naar volle tevredenheid.

L.J. de Mik
16-11-2023

Perfecte service

Toyota eigenaar
02-11-2023

goede service al vele jaren goede service al jaren, je word nog persoonlijk behandeld en niet als een nummer, gewoon fijn

C.A. Ooms
13-10-2023

Goeie ontvangst goeie service In de tussentijd weer overgegaan naar een andere eigenaar, maar die gaar gelukkig verder op dezelfde voet.

R van Zanten
12-10-2023

J. R
07-09-2023

Zeer fijne dealer die goed luistert en snel helpt Zeer tevreden hoe goed en snel alles afgehandeld wordt en vooral deskundig

Toyota eigenaar
10-08-2023

Heel goede service Ik ben zeer tevreden met alles wat ze voor me doen .

Toyota eigenaar
30-06-2023

Prima service en duidelijke afspraken Garage Dijkstein is een garage waar klantvriendelijkheid voorop staat en waar afspraken nagekomen worden

S. V
13-04-2023

Prima geholpen Prima geholpen voor kleine beurt, winterbanden weer omwisselen, APK, lakstift besteld en ik had een paar vragen

Toyota eigenaar
23-02-2023

Prettige garage Voel me hier een gewaardeerde klant .

N. D
27-01-2023

Persoonlijke service Het is een fijn en persoonlijk bedrijf, je bent er tenminste geen nummer. De service is goed en ze zijn altijd meedenkend.

Michel
27-01-2023

Goede service. Ik ben zeer tevreden over de service. Het regen die dag hard werd keurig thuis op gehaald.

J.C. P
19-01-2023

Goede service Ik ben tevreden over de klantvriendelijkheid en de service die de dealer biedt.

Jeannette 55
04-01-2023

Top bedrijf Top service en vriendelijkheid

H.T.H.A.M.
30-12-2022

goede service ik ben tevreden en vriendelijke personeel

H. K
29-12-2022

Servicebeurt en APK Ik ben al jaren klant van Dijkstein Maassluis! Een wereld bedrijf! ????

L. van der Lee
29-12-2022

Vriendelijk en een hele goede service. Ben zeer tevreden met Dijkstein en zal Dijkstein altijd aan bevelen aan vrienden en familie.

Leo Verbeek
24-12-2022

Prima service daar Erg tevreden

J.H. v R
06-12-2022

Garantie Op zich ben ik tevreden met mijn dealer. Alleen moet je als klant zelf aangeven wanneer er een gratis update van de navigatie moet plaatsvinden. Zo niet, dan ven je deze kwijt. Ook jammer dat er binnen 4 jaar een led strip kapot blijkt te zijn en deze niet onder de garantie valt en dus 650 euro gaat kosten.

C.G. van Doorn
29-11-2022

Kundig en prettig garagebedrijf Reparaties worden vooraf besproken en afgeprijsd en netjes uitgevoerd. Wij zijn tevreden

Alex van E
25-11-2022

Toyota eigenaar
23-11-2022

Toyota rijden betekent betrouwbaar, uitstekende auto’s en prijstechnisch laag in onderhoudsbedrijf kosten.

K. A
17-11-2022