9,2
505 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Dijkstein

9,2

505 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Zeer goede garage met erg vriendelijk personeel, ouderwetse klantvriendelijkheid.

Ben
07-09-2020

Zeer prettig in contact en helder in communicatie over te verwachten werkzaamheden. Bij inleveren auto werd aangeboden om de klant even naar huis te brengen. Bij ophalen nogmaals heldere toelichting gehad en werden pro actief enkele gratis services van de dealer aangeboden. Werkzaamheden zijn naar volle tevredenheid uitgevoerd. De klant is hier absoluut geen nummer. Mijn tip: ga eens kijken hoe men bij Dijkstein met klanten omgaat! Ook de volgende keer ga ik naar Dijkstein voor onderhoud!

F.F. Kieboom (Vlaardingen)
27-08-2020

De service, meedenken, en geĆÆnteresseerd.

Belia van den Beukel (Schiedam)
27-08-2020

Kleinschalige garage met vakkundig en vriendelijk personeel. De persoonlijke benadering is voor mij het belangrijkste en dat vind je hier.

Frank Schellenboom (Rozenburg)
24-08-2020

Alles naar wens verlopen. Voor herhaling vatbaar.

Steven Termijn (Maassluis)
12-08-2020

Goede service, onverwacht 1 dag voor vakantie een reparatie nodig en direct geholpen. Top service.

Bart (Maassluis)
12-08-2020

Klantvriendelijk en goede service.

A.L.van Leerdam (Vlaardingen)
06-08-2020

Alle medewerkers stralen positiviteit uit. Je voelt je welkom en ze staan gelijk voor je klaar!

Agda Makken (Maasland)
04-08-2020

Bij het kopen van deze Toyota zijn we eerst in Schiedam geweest en deze verkoper wist helaas niet alles van de auto die wij wilde. Toen naar Dijkstein gegaan en het was een wereld van verschil en ook de aandacht bij de eerste beurt. Ze zijn altijd bereid je te helpen en altijd met een glimlach op het gezicht. Ik ben dan ook een paar weken later een tweede hands Toyota gaan kopen voor mijn schoondochter bij deze dealer. Ik heb een collega Dijkstein aanbevolen en ook hij heeft ( na veel dealers in Den haag en omstreken ) een Toyota bij Dijkstein gekocht. Dus een dikke pluim voor de mensen van Dijkstein.

Arjen evers (Maassluis)
03-08-2020

Zeer betrouwbare Toyota dealer waar service en vriendelijkheid hoog in het vaandel staan.

A.J. Vink
03-08-2020

Een duidelijk en eerlijk naar klanten gerichte garage.

Lenie Warren (Maassluis )
03-08-2020

Deze garage is een voorbeeld van klantvriendelijkheid niets is teveel, een voorbeeld voor velen.

Luuk Vroombout (Maassluis )
31-07-2020

U zal zich gelijk thuisvoelen bij Dijkstein. Een kleinschalig bedrijf, dat nog oog heeft voor de individuele klant. Prettig personeel, goede service en relaxed wachten met goede koffie. Dat is andere koek dan die massale autobedrijven in het Rotterdamse.

Henk (Vlaardingen)
31-07-2020

Klantvriendelijk, service gericht en meedenkend.

Ger van der Bend (Mijnsheerenland)
31-07-2020

Uitstekende service en vriendelijke, behulpzame medewerkers!

W. van den Doel (Maassluis)
31-07-2020

Altijd een prima service, zeer klantvriendelijke ontvangst bij ieder bezoek. Een goede uitleg van de werkzaamheden die plaats moeten vinden. Voor onverwachte zeer kleine reparaties, is er vaak direct tijd en ruimte. Gewoon een perfecte dealer!

Sandra Stierman (Maassluis)
26-06-2020

Zeer vakkundige monteurs weten wat ze doen, altijd een zeer prettige ontvangst (met koffie), goede uitleg op de vragen die je stelt

Andries Prins (Maassluis)
26-06-2020

Goede service en vriendelijke mensen.

H Veenma (Maassluis)
17-06-2020

Uitstekende garage en vriendelijk personeel.

Arnold Dekkers (Maassluis)
10-06-2020

Zeer klantvriendelijk, altijd bereid mee te denken en goed bereikbaar (zowel telefonisch als qua locatie).

M. Groen
10-06-2020

Goede service en vriendelijk geholpen.

H van Leerdam (Vlaardingen)
10-06-2020

Het is bijna een feest om de auto een beurt te moeten laten geven, je voelt je altijd welkom.

Barendregt (Capelle aan den IJssel )
10-06-2020

Is in de loop der jaren een deskundig en betrouwbare bedrijf gebleken.

Dhr. J. Raap (Maassluis)
04-06-2020

Gewoon goede service, al jaren lang, dik tevreden.

alinda zuyderwijk (maassluis)
25-05-2020

Bij Dijkstein heerst een prettige sfeer. Dit in combinatie met het kundige personeel maakt het een bedrijf waar ik graag kom.

Arjen Hamerling (Maassluis)
21-05-2020

Goede service, iedereen in het bedrijf werkt hard. Netjes geholpen.

Bert van Diggelen (Spijkenisse )
21-05-2020

Fijne mensen.

Ria van Embden (Maassluis )
14-05-2020

Duidelijke afspraken bij receptie.

Wim Schouten (Maassluis)
07-05-2020

Dijkstein Vof is een prima garagebedrijf met vriendelijk personeel. Je wordt er altijd goed geholpen. Kortom een aanrader als je op zoek bent naar een betrouwbare garage.

Mpm Vis (Kwintsheul)
07-05-2020

Het is een prettig kleinschalig bedrijf, waar ze je nog zien als mens en niet als nummer, zoals bij de grote massagarages.

Fam Huijgen (Hoogvliet)
30-04-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiƫle cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.