9,3
571 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Dijkstein

9,3

571 beoordelingen

Filter

Service met een glimlach Ik ben heel tevreden over de prompte service met een glimlach!

J. M
07-04-2022

A.J. S
18-03-2022

Zeker weten goede service Dat mijn radiozenders ingesteld waren

Toyota eigenaar
10-03-2022

Prima ouderwetse service Aandacht voor klant en goed advies . Prima

Toyota eigenaar
01-03-2022

Goede garage Ben erg tevreden over deze dealer .

N. D
04-02-2022

Men denkt en handelt in onbegrensde mogelijkheden.

J.W. S
23-01-2022

Super bedrijf Het bedrijf staat bij mij al hoog in aanzien, goede service en altijd eerlijk, ik kom er al jaren

M. Laats
21-01-2022

Vakgarage Dijkstein gun je gewoon iedereen Betrouwbaar, Helder. Eerlijk en korte lijnen... Ik hou daarvan

Toyota eigenaar
21-01-2022

onderhoud weer goed en naar tevredenheid geholpen, top.

C.A.P. D
10-01-2022

Prima service Voelt als een familie bedrijf. Allemaal betrokken

A. B
31-12-2021

Hier is de klant nog KLANT! Zeer servicegericht bedrijf met uiterst vriendelijke en naar mijn mening kundige medewerkers!

J. V.
24-12-2021

Betrouwbaar en vriendelijk ten voeten uit. Ik ben zeer tevreden met de wijze waarop ik altijd wordt geholpen door de medewerkers en mijn auto is dat ook.

Annie Brederveld
25-11-2021

Super service door vakmensen De grote merkdealer van Toyota kon mij na maanden niet verder helpen, een half uurtje gereden en in 10 minuten alles opgelost. Nu alweer 5 jaar een tevreden klant bij onze vakgarage ????

J. B
25-11-2021

Geflest Ik kijk op de Toyota site voor de prijs van de 180.000km beurt, ca. 200 euro Ik kijk op de Dijkstein site voor dezelfde beurt, ca. 300 euro De beurt kost uiteindelijk ruim 550 euro waarbij er niets bijzonders is gedaan. Met hangen en wurgen krijg ik 10% korting. Ik voel me echt bedrogen. Tijd voor een andere garage.

H. K.
25-11-2021

Prettige ontvangst top service

R. v .Zanten
28-10-2021

Zeer professionele Toyota-dealer/garagebedrijf in alle opzichten zoals deskundigheid, communicatie, informatieverstrekking, advisering, servicegerichtheid, dienstverlening, hulpvaardigheid, netheid van het bedrijf, beleefdheid enz.

Jan Sens
21-07-2021

Goede service, betrouwbaar, deskundig, klantvriendelijk.

Agda Makken (Maasland)
12-07-2021

Goed personeel en duidelijke uitleg.

Johnn van Herwijnen (Hoek van Holland)
09-07-2021

Heel klantvriendelijk. Prettige tarieven. Snel iets geregeld bij kleine storingen. Komen afspraak na.

Dhr Henk Engelsman (Maassluis)
09-07-2021

De aantrekkingskracht van Dijkstein is de grootte c.q. kleinschaligheid van de garage, de deskundigheid van het personeel en het meedenken aan (alternatieve) oplossingen. De klant staat centraal.

Ger van der Bend (Mijnsheerenland)
09-07-2021

Al velen jaren een tevreden klant.

Ad Alblas (Maassluis)
09-07-2021

Uitstekende service, steeds weer opnieuw. Zeer vriendelijk, en nemen daar echt de tijd voor je. Al je vragen worden gehoord en geven hier een juiste en goede uitleg bij. Ook na onderhoud wordt er duidelijk aangegeven wat er is gedaan en waarom, hier krijg je altijd goede en duidelijke informatie over. Nooit eerder zo’n goede service en ervaring gehad als bij deze dealer. Dus voor iedereen die dit leest is deze dealer zeker een aanrader!

Sandra Stierman
09-07-2021

Goede service, vakwerk en vriendelijke medewerkers.

W van den Doel (Maassluis)
09-07-2021

Gezellige mensen, tijd voor een praatje met koffie. Ze denken goed met je mee en zeer vakkundige monteurs. Het is gewoon in een woord een TOP garage.

Andries Prins (Maassluis)
09-07-2021

Vertrouwen.

Dhr Bisschop (Maassluis)
05-07-2021

Goede service en klantvriendelijkheid,

Paul Schouten (Maassluis )
30-06-2021

Het is een eerlijk en goed bedrijf. Alle werknemers zijn vriendelijk en behulpzaam.

Dhr K. Verzijden (Maassluis )
30-06-2021

Zeer klantvriendelijk en prima communicatie naar de klant zodat iedereen weet wat hij kan verwachten.

J.A.Voerman (Vlaardingen)
21-06-2021

Het is gewoon een hele fijne garage, altijd vriendelijk en correct.

peet peeters (maassluis)
19-05-2021

Leuke ( vak)mensen, prima service, kortom een top garage!

Marcel Vis (Kwintsheul )
07-05-2021