9,2
490 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Dijkstein

9,2

490 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Altijd een prima service, zeer klantvriendelijke ontvangst bij ieder bezoek. Een goede uitleg van de werkzaamheden die plaats moeten vinden. Voor onverwachte zeer kleine reparaties, is er vaak direct tijd en ruimte. Gewoon een perfecte dealer!

Sandra Stierman (Maassluis)
26-06-2020

Zeer vakkundige monteurs weten wat ze doen, altijd een zeer prettige ontvangst (met koffie), goede uitleg op de vragen die je stelt

Andries Prins (Maassluis)
26-06-2020

Goede service en vriendelijke mensen.

H Veenma (Maassluis)
17-06-2020

Uitstekende garage en vriendelijk personeel.

Arnold Dekkers (Maassluis)
10-06-2020

Zeer klantvriendelijk, altijd bereid mee te denken en goed bereikbaar (zowel telefonisch als qua locatie).

M. Groen
10-06-2020

Goede service en vriendelijk geholpen.

H van Leerdam (Vlaardingen)
10-06-2020

Het is bijna een feest om de auto een beurt te moeten laten geven, je voelt je altijd welkom.

Barendregt (Capelle aan den IJssel )
10-06-2020

Is in de loop der jaren een deskundig en betrouwbare bedrijf gebleken.

Dhr. J. Raap (Maassluis)
04-06-2020

Gewoon goede service, al jaren lang, dik tevreden.

alinda zuyderwijk (maassluis)
25-05-2020

Bij Dijkstein heerst een prettige sfeer. Dit in combinatie met het kundige personeel maakt het een bedrijf waar ik graag kom.

Arjen Hamerling (Maassluis)
21-05-2020

Goede service, iedereen in het bedrijf werkt hard. Netjes geholpen.

Bert van Diggelen (Spijkenisse )
21-05-2020

Fijne mensen.

Ria van Embden (Maassluis )
14-05-2020

Duidelijke afspraken bij receptie.

Wim Schouten (Maassluis)
07-05-2020

Dijkstein Vof is een prima garagebedrijf met vriendelijk personeel. Je wordt er altijd goed geholpen. Kortom een aanrader als je op zoek bent naar een betrouwbare garage.

Mpm Vis (Kwintsheul)
07-05-2020

Het is een prettig kleinschalig bedrijf, waar ze je nog zien als mens en niet als nummer, zoals bij de grote massagarages.

Fam Huijgen (Hoogvliet)
30-04-2020

Bij Dijkstein krijg je een zeer persoonlijke en professionele benadering. Ze leveren goed werk. Ik ben zeer tevreden.

Dhr. C. vd Pot
24-04-2020

Het is daar goed.

pronk j
17-04-2020

Ik heb hier twee jaar geleden mijn auto aangeschaft en heb hieraan een zéér goed gevoel overgehouden. Op grond van voorafgaande heb ik daarom besloten het vervolgonderhoud aan deze dealer te gunnen ondanks het feit de plaatselijke Toyota-dealer slechts een paar honderd meter van mijn huis gelegen was. Tot op heden zeker geen spijt.

Robert Lindenberg (Poortugaal)
19-03-2020

Zeer correct, vriendelijk, gastvrijheid, service. Gewoonweg een fijne garage.

Mevr. Van Donk (Maassluis)
19-03-2020

Dijkstein medewerkers zijn top. Pro-actief, meedenkend en oplossingsgericht. Ik rijd er graag voor om!

J. de Jonge (Rotterdam )
13-03-2020

Reparatie of service kosten vooraf bekend, vriendelijke medewerkers en kundige monteurs die de werkzaamheden uitvoeren. TOP ga zo door.

R. Jegen (Maassluis)
12-02-2020

Gewoon tevreden.

J.K.van Hoogteijlingen (Vlaardingen )
05-02-2020

Nog altijd een super garage. Betrouwbaar, vriendelijk, betaalbaar en vakkundig.

Mevr. H.Oomen (Vlaardingen )
05-02-2020

Veel kennis, vriendelijk, gezellige koffie,behulpzaam. ALLES PERFECT.

P.van der Borden (Vlaardingen)
31-01-2020

Correct geholpen

Dhr Gringhuis (Maassluis )
29-01-2020

vriendelijk balie personeel, minder contact met werkplaats personeel, gratis bakkie troost.

Anton Bos (Vlaardingen)
29-01-2020

Goeie service, prettige sfeer, persoonlijke aandacht

JH v Rossen (Schiedam )
28-01-2020

Omdat mijn oude dealer en louman in Raamsdonkveer er rommeltje van maken !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ruud Sinke (s Gravenzande)
24-01-2020

Klantvriendelijk, en zo als altijd snel en naar tevredenheid geholpen. Jongens en bedankt voor de koffie.

Corrie van Buuren
22-01-2020

Dijkstein is een zeer klant vriendelijk bedrijf en staan altijd voor je klaar.

Fer van der Net (Maassluis)
08-01-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.