9,3
613 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Dijkstein

9,3

613 beoordelingen

Filter

Vriendelijk personeel, geen extra kosten, mankementje aan ruitenwissers werd gratis verholpen, verder werd de grote beurt goed en zonder negatieve verrassingen uitgevoerd, kortom gewoon een fijne kleinschalige garage.

A. van Teijlingen (Vlaardingen)
29-04-2015

alles is prima gegaan

Anoniem
29-04-2015

Omdat nu mijn derde Toyota rijd van deze garage die pas van eigenaar is veranderd maar niet van personeel.

Dhr A v.d.Boogaart ( MAASSLUIS)
09-04-2015

Prettige dealergarage met uitstekende service. Personeel is makkelijk benaderbaar en verstaan hun vak.

Miranda Plas (Schiedam )
08-04-2015

Er heerst een prettige sfeer. De service is uitstekend en afspraken worden nagekomen

Anoniem
02-04-2015

De afspraak die je maakt wordt gehouden. Personeel = behulpzaam,vriendelijk en korrekt. Lekkere koffie, enz.

Wim Bongers (Vlaardingen)
01-04-2015

Altijd vriendelijk en behulpzaam

W.M. Verzijden (Maassluis)
31-03-2015

perfecte klantenbenadering, perfecte uitvoering van de werkzaamheden. een topgarage die met de klant meedenkt en eerlijke prijzen hanteert

dhr.k.h. goddertz (3146 vd maassluis)
25-03-2015

site is goed kan denk ik nog krachtiger.

k '' t hart (maassluis)
16-03-2015

prima service

NEL (HOEK VAN HOLLAND)
11-03-2015

Vriendelijke mensen, goede service, correcte afhandeling van onderhoud en reparaties.

Anoniem
09-03-2015

topgarage en personeel

Linda Teerds (Vlaardingen)
02-03-2015

Ter zake kundig en vriendelijk personeel. Hebben kennis van je auto en geven goed advies. Je komt niet voor verrassingen te staan. Geven aan indien iets extra's moet gebeuren en houden rekening met het te besteden budget.

Anoniem
02-03-2015

Terug naar de service en klantencontact van vroeger.

Anoniem
25-02-2015

deskundigheid en service

Anoniem
25-02-2015

Goede service, vriendelijk personeel, lekkere koffie

Renesse brons (Vlaardingen)
04-02-2015

De medewerkers denken goed mee. Ik word vriendelijk en snel geholpen. De dealer komt betrouwbaar over.

Anoniem
14-01-2015

Betrouwbare, vriendelijke en servicegerichte eigenaren die, in combinatie met het volledige team, de klant serieus neemt en hem centraal stelt.

Anoniem
24-12-2014

Een bijna tien omdat ze allemaal vriendelijk zijn en hun werk goed doen. Zodra ze de auto elke maand komen wassen maak ik er een 10 van.

Sietske (Maassluis)
24-12-2014

Vriendelijk personeel en zeer behulpzaam

H.Veenma (Maassluis)
24-12-2014

goede service vriendelijk personeel

jl van der hoeven (maassluis)
24-12-2014

service gericht en klantvriendelijk!

Erna Hendriksen (Maassluis)
24-12-2014

Zeer vriendelijke ontvangst. Werkzaamheden snel en correct uitgevoerd

Judith (Amsterdam)
24-12-2014

Als de zorgvuldigheid gehandhaafd blijft blijven wij tevreden.

Anoniem
02-12-2014

Reparatie en grote beurt zijn prima afgewerkt! Goede service, klantvriendelijk!

Breederveld (Maassluis)
01-12-2014

als je boven de acht komt blijf het een vraag teken???

dr w v bokkem (maassluis)
21-10-2014

Er was een communicatie foutje over de factuur, maar verder was alles dik in orde.

Anoniem
21-10-2014

klantgericht, familiebedrijf gevoel, goede service, goede garage

Anoniem
21-10-2014

prima service, vriendelijk mee denkend personeel!

Elvira (Maassluis)
21-10-2014

Ik vind de persoonlijke gerichte service erg prettig. Voel mij geen nummer.

Henk Born (Maasland)
20-10-2014