9,3
544 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Dijkstein

9,3

544 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Hele goede service en heel vriendelijk personeel. Het is zeer prettig om bij hun binnen te lopen.

Petra van Buuren (Maassluis)
12-11-2020

Zeer klantvriendelijk en klantgericht. Vakkundig personeel. Snelle en uitstekende service. Top garagebedrijf!

Jan Deurloo (Maassluis)
05-11-2020

Omdat ze hem verdient.

Mevr.Sue Stolze-Beland
29-10-2020

Gemaakte afspraken worden goed nagekomen. Personeel zeer vriendelijk.

Cor Verschuren
29-10-2020

Hier werken vakbekwame mensen die vlotte service leveren. Het contact is prettig en er wordt goede informatie gegeven.

Wim de Jong (Maassluis)
22-10-2020

Bij deze garage bent u in goede handen - eerlijk, betrouwbaar en technisch top - klant is hier nog echt koning.

dhr. k.h. goddertz (rotterdam)
22-10-2020

Personeel denkt mee met de klant, gewoon wat extra service.

Plonie Rooimans
25-09-2020

Altijd bereid te helpen en ook heel snel en dit van het begin! En nooit één klacht.

mevr. p.m. van Baalen ( maassluis)
25-09-2020

Klantgericht, klantvriendelijk, deskundig en betrouwbaar.

Dhr. J.A. Snijders (Maassluis)
21-09-2020

Zeer goede garage met erg vriendelijk personeel, ouderwetse klantvriendelijkheid.

Ben
07-09-2020

Zeer prettig in contact en helder in communicatie over te verwachten werkzaamheden. Bij inleveren auto werd aangeboden om de klant even naar huis te brengen. Bij ophalen nogmaals heldere toelichting gehad en werden pro actief enkele gratis services van de dealer aangeboden. Werkzaamheden zijn naar volle tevredenheid uitgevoerd. De klant is hier absoluut geen nummer. Mijn tip: ga eens kijken hoe men bij Dijkstein met klanten omgaat! Ook de volgende keer ga ik naar Dijkstein voor onderhoud!

F.F. Kieboom (Vlaardingen)
27-08-2020

De service, meedenken, en geïnteresseerd.

Belia van den Beukel (Schiedam)
27-08-2020

Kleinschalige garage met vakkundig en vriendelijk personeel. De persoonlijke benadering is voor mij het belangrijkste en dat vind je hier.

Frank Schellenboom (Rozenburg)
24-08-2020

Alles naar wens verlopen. Voor herhaling vatbaar.

Steven Termijn (Maassluis)
12-08-2020

Goede service, onverwacht 1 dag voor vakantie een reparatie nodig en direct geholpen. Top service.

Bart (Maassluis)
12-08-2020

Klantvriendelijk en goede service.

A.L.van Leerdam (Vlaardingen)
06-08-2020

Alle medewerkers stralen positiviteit uit. Je voelt je welkom en ze staan gelijk voor je klaar!

Agda Makken (Maasland)
04-08-2020

Bij het kopen van deze Toyota zijn we eerst in Schiedam geweest en deze verkoper wist helaas niet alles van de auto die wij wilde. Toen naar Dijkstein gegaan en het was een wereld van verschil en ook de aandacht bij de eerste beurt. Ze zijn altijd bereid je te helpen en altijd met een glimlach op het gezicht. Ik ben dan ook een paar weken later een tweede hands Toyota gaan kopen voor mijn schoondochter bij deze dealer. Ik heb een collega Dijkstein aanbevolen en ook hij heeft ( na veel dealers in Den haag en omstreken ) een Toyota bij Dijkstein gekocht. Dus een dikke pluim voor de mensen van Dijkstein.

Arjen evers (Maassluis)
03-08-2020

Zeer betrouwbare Toyota dealer waar service en vriendelijkheid hoog in het vaandel staan.

A.J. Vink
03-08-2020

Een duidelijk en eerlijk naar klanten gerichte garage.

Lenie Warren (Maassluis )
03-08-2020

Deze garage is een voorbeeld van klantvriendelijkheid niets is teveel, een voorbeeld voor velen.

Luuk Vroombout (Maassluis )
31-07-2020

U zal zich gelijk thuisvoelen bij Dijkstein. Een kleinschalig bedrijf, dat nog oog heeft voor de individuele klant. Prettig personeel, goede service en relaxed wachten met goede koffie. Dat is andere koek dan die massale autobedrijven in het Rotterdamse.

Henk (Vlaardingen)
31-07-2020

Klantvriendelijk, service gericht en meedenkend.

Ger van der Bend (Mijnsheerenland)
31-07-2020

Uitstekende service en vriendelijke, behulpzame medewerkers!

W. van den Doel (Maassluis)
31-07-2020

Altijd een prima service, zeer klantvriendelijke ontvangst bij ieder bezoek. Een goede uitleg van de werkzaamheden die plaats moeten vinden. Voor onverwachte zeer kleine reparaties, is er vaak direct tijd en ruimte. Gewoon een perfecte dealer!

Sandra Stierman (Maassluis)
26-06-2020

Zeer vakkundige monteurs weten wat ze doen, altijd een zeer prettige ontvangst (met koffie), goede uitleg op de vragen die je stelt

Andries Prins (Maassluis)
26-06-2020

Goede service en vriendelijke mensen.

H Veenma (Maassluis)
17-06-2020

Uitstekende garage en vriendelijk personeel.

Arnold Dekkers (Maassluis)
10-06-2020

Zeer klantvriendelijk, altijd bereid mee te denken en goed bereikbaar (zowel telefonisch als qua locatie).

M. Groen
10-06-2020

Goede service en vriendelijk geholpen.

H van Leerdam (Vlaardingen)
10-06-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.