Beoordelingen Toyota Dijkstein

9,2

470 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Zeer klantvriendelijk bedrijf waar men de klanten bij naam kent en waar je altijd terecht kunt voor een vraag. De service is altijd goed

Ben S (Vlaardingen)
23-08-2019

Goede service, vriendelijk personeel, top garage ;-)

Will Broxks (Schiedam)
14-08-2019

Je voelt je snel " thuis", goed geregeld, leuke " gasten"... kortom prima service!!Waar voor je geld.

Mpm Vis (Kwintsheul)
14-08-2019

een garage waar je eerlijk en duidelijk word behandeld

l warren (maassluis)
31-07-2019

ze zijn erg vriendelijk , behulpzaam , ik krijg altijd een aanbod om wat te drinken ,als de auto een grote beurt nodig heeft , word ik altijd thuis gebracht en krijg.ik bericht als auto klaar is , komen ze hem brengen , een geweldige service .

Mevr . Nab (Maasland)
26-07-2019

Prima service en vriendelijke medewerkers en geen onverwachte bijkomende kosten.

W. van den Doel (Maassluis)
24-07-2019

Bedrijf heeft klantvriendelijk personeel en staat voor kwaliteit.Reeds 3 jaar klant en ben erg tevreden.

Jos de Hoogh (Naaldwijk)
24-07-2019

Klantvriendelijkheid en kennis van zaken staan hoog in het vaandel.

Richard Ritmeester
17-07-2019

Zeer klantvriendelijk!!Uitstekende service!Vooraf gemaakte afspraken zijn volledig nagekomen!!

Paul Foekema (Vlaardingen)
15-07-2019

klant en kwaliteit staan hoog in het vaandel

k thart (maassluis)
15-07-2019

Uitstekende onderhoudsgarage. Deskundig en vriendelijk personeel. Duidelijkheid over afspraken, beurten, werkzaamheden en prijs.

Ir. P.C. Stamperius (Maassluis)
11-07-2019

Goede behandeling, allen niet geheel volgens vooraf afgesproken olie verversing 4000 km gereden in een jaar en toch vervangen!

L.Dekker
11-07-2019

Altijd vriendelijk en aandacht ook voor de menselijke kant

Barendregt (Capelle aan den ijssel)
11-07-2019

Services uitmuntend, gastvrije ontvangst, vriendelijk en beleefd personeel, heb vertrouwen in het bedrijf.

Agda Makken (Maasland)
21-06-2019

Vol lof over de service en klantvriendelijkheid bij Dijkstein.

Bas Verdoorn (Maassluis)
19-06-2019

Omdat het personeel zeer klantvriendelijk is en zeer professioneel.

Jan Groeneveld (Vlaardingen)
07-06-2019

Zeer goede service, meedenken en ontzettend klantvriendelijk.

Mevr. Marinus-Ram
07-06-2019

betrouwbaar en klant vriendelijk

Hr j koornneef
07-06-2019

Dijkstein!Klasse,Kwaliteiten heerlijkekoffie!Top!!!

Johan (Maassluis)
05-06-2019

Goede service en kennis. Kom er al jaren en geen klachten

H Veenma (Maassluis)
31-05-2019

gewoon een eerlijke garage

JEC van Wijk (maassluis)
31-05-2019

Betrouwbaar en goed advies

H van Leerdam (Vlaardingen)
22-05-2019

Ik word altijd heel goed geholpen en ze zijn daar heel vriendelijk

Deborah Van den brink (Maassluis )
17-05-2019

Klant staat centraal

Ad van Beers (Maassluis)
17-05-2019

Prima garage, vakkundig personeel en klantvriendelijke medewerkers

Mw. Anja Slier-Polderdijk (Maassluis)
10-05-2019

Na zeer goede referenties van kennissen heb ik Vakgarage Dijkstein eens opgezocht voor een praatje en een kijkje in de showroom. Dat beviel zeer goed. Reële antwoorden op mijn vragen en eerlijke inschatting van eventuele inruil. Sedertdien al tweemaal een occasion gekocht daar. Nooit één tel spijt van gehad. Nog nooit ook zoveel service en prettig contact ondervonden als bij deze garage. Niets ten nadele van Toyota als merk, maar ik rij sindsdien Toyota primair omdat Vakgarage Dijkstein mij zo goed bevalt.

Ton Kuijper (Maassluis)
03-05-2019

Prettige garage en fijne mensen die verstand van zaken hebben, kom er al dertig jaar ,voelt als familie.

Ron van Zanten (Maassluis)
03-05-2019

Prettige garage. Aardige en behulpzame medewerkers. Zonder probleem leenauto mee, vooraf correcte prijsopgave, tussentijds werd ik gebeld over de werkzaamheden en wanneer mijn auto klaar was. Top!

Linda (Maassluis)
03-05-2019

gewoon goed

van wijk (maassluis)
24-04-2019

zeer klantvriendelijk, erg vakkundig, geen lange wachttijd, ook bij acute problemen direct tijd voor je maken

Koos van Nierop (Maassluis)
24-04-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.