9,2
490 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Dijkstein

9,2

490 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Prima service.

Janny van Kampen- de Ridder (Pernis)
30-12-2019

Persoonlijke benadering, vriendelijk personeel, vakbekwame monteurs.

Jan Deurloo (Maassluis)
30-12-2019

Altijd prettige behandeling, hier geldt de menselijk maat.

Huub van den Ende (Maasland )
30-12-2019

Hele goede garage je wordt er prima geholpen hel vriendelijke mensen

Deborah Van den brink (Maassluis )
11-12-2019

Aan de telefoon prima.Ophaal service ook heel goed.Verder geen ervaring.

Mevrouw. M. Wij. Visser van. der Weide. (Poortugaal)
06-12-2019

Service goed , medewerkers even vriendelijk.

Dhr.F.Brouwers (Maassluis)
04-12-2019

net snel betaalbaar

van wijk (maassluis)
27-11-2019

Ze kennen de klant persoonlijk

dhr. A.J. van Beers (Oud Gastel)
27-11-2019

Vriendelijke receptie en vriendelijke en vakbekwame monteurs, prettige sfeer, onderhoud/reparaties altijd tot tevredenheid uitgevoerd. Gezellige wachtruimte.

Kees Trommel (Maassluis)
22-11-2019

Vlotte en vakkundige behandeling

Dhr. W. de Jong
19-11-2019

Als voorgaand.

Mevr, G.Tintel-Wiskie (Rozenburg)
29-10-2019

Behandeling is goed, totale prijs opgave vooraf kan beter, verder goed te vreden

A.J. Lansbergen (Vlaardingen)
22-10-2019

Gewoon goed, je wordt er goed geholpen en de service is ook goed. Denken altijd met je mee.

F.J. van Veen (Schiedam)
03-10-2019

Prettig contact. Afspraken worden nagekomen. Zeer voorkomend en bereid om reserve auto mee te geven indien nodig. Geen onnodige reparaties.

Jeannette Bouwman (Vlaardingen)
03-10-2019

Vriendelijk personeel,goede service, houden zich aan de opgegeven offerte, goede kennis van zaken.

Bert van Diggelen (Spijkenisse )
03-10-2019

uitstekende service topper

DHR K.B. Boeringa (De Lier)
24-09-2019

Wordt netjes behandeld en bent geen nummer.

Nico Dick (Poortugaal)
23-09-2019

Hier vind ik een persoonlijke ervaring die ik erg op prijs stel.

Paul Alers (Vlaardingen )
23-09-2019

Goede seevice en fijne mensen.

Mastop (Zoetermeer)
04-09-2019

Je wordt hier goed en correct behandeld en ook de service is goed

Ed van der Schans
03-09-2019

Zeer klantvriendelijk bedrijf waar men de klanten bij naam kent en waar je altijd terecht kunt voor een vraag. De service is altijd goed

Ben S (Vlaardingen)
23-08-2019

Goede service, vriendelijk personeel, top garage ;-)

Will Broxks (Schiedam)
14-08-2019

Je voelt je snel " thuis", goed geregeld, leuke " gasten"... kortom prima service!!Waar voor je geld.

Mpm Vis (Kwintsheul)
14-08-2019

een garage waar je eerlijk en duidelijk word behandeld

l warren (maassluis)
31-07-2019

ze zijn erg vriendelijk , behulpzaam , ik krijg altijd een aanbod om wat te drinken ,als de auto een grote beurt nodig heeft , word ik altijd thuis gebracht en krijg.ik bericht als auto klaar is , komen ze hem brengen , een geweldige service .

Mevr . Nab (Maasland)
26-07-2019

Prima service en vriendelijke medewerkers en geen onverwachte bijkomende kosten.

W. van den Doel (Maassluis)
24-07-2019

Bedrijf heeft klantvriendelijk personeel en staat voor kwaliteit.Reeds 3 jaar klant en ben erg tevreden.

Jos de Hoogh (Naaldwijk)
24-07-2019

Klantvriendelijkheid en kennis van zaken staan hoog in het vaandel.

Richard Ritmeester
17-07-2019

Zeer klantvriendelijk!!Uitstekende service!Vooraf gemaakte afspraken zijn volledig nagekomen!!

Paul Foekema (Vlaardingen)
15-07-2019

klant en kwaliteit staan hoog in het vaandel

k thart (maassluis)
15-07-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiƫle cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.