9,2
505 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Dijkstein

9,2

505 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Bij Dijkstein krijg je een zeer persoonlijke en professionele benadering. Ze leveren goed werk. Ik ben zeer tevreden.

Dhr. C. vd Pot
24-04-2020

Het is daar goed.

pronk j
17-04-2020

Ik heb hier twee jaar geleden mijn auto aangeschaft en heb hieraan een zéér goed gevoel overgehouden. Op grond van voorafgaande heb ik daarom besloten het vervolgonderhoud aan deze dealer te gunnen ondanks het feit de plaatselijke Toyota-dealer slechts een paar honderd meter van mijn huis gelegen was. Tot op heden zeker geen spijt.

Robert Lindenberg (Poortugaal)
19-03-2020

Zeer correct, vriendelijk, gastvrijheid, service. Gewoonweg een fijne garage.

Mevr. Van Donk (Maassluis)
19-03-2020

Dijkstein medewerkers zijn top. Pro-actief, meedenkend en oplossingsgericht. Ik rijd er graag voor om!

J. de Jonge (Rotterdam )
13-03-2020

Reparatie of service kosten vooraf bekend, vriendelijke medewerkers en kundige monteurs die de werkzaamheden uitvoeren. TOP ga zo door.

R. Jegen (Maassluis)
12-02-2020

Gewoon tevreden.

J.K.van Hoogteijlingen (Vlaardingen )
05-02-2020

Nog altijd een super garage. Betrouwbaar, vriendelijk, betaalbaar en vakkundig.

Mevr. H.Oomen (Vlaardingen )
05-02-2020

Veel kennis, vriendelijk, gezellige koffie,behulpzaam. ALLES PERFECT.

P.van der Borden (Vlaardingen)
31-01-2020

Correct geholpen

Dhr Gringhuis (Maassluis )
29-01-2020

vriendelijk balie personeel, minder contact met werkplaats personeel, gratis bakkie troost.

Anton Bos (Vlaardingen)
29-01-2020

Goeie service, prettige sfeer, persoonlijke aandacht

JH v Rossen (Schiedam )
28-01-2020

Omdat mijn oude dealer en louman in Raamsdonkveer er rommeltje van maken !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ruud Sinke (s Gravenzande)
24-01-2020

Klantvriendelijk, en zo als altijd snel en naar tevredenheid geholpen. Jongens en bedankt voor de koffie.

Corrie van Buuren
22-01-2020

Dijkstein is een zeer klant vriendelijk bedrijf en staan altijd voor je klaar.

Fer van der Net (Maassluis)
08-01-2020

Prima service.

Janny van Kampen- de Ridder (Pernis)
30-12-2019

Persoonlijke benadering, vriendelijk personeel, vakbekwame monteurs.

Jan Deurloo (Maassluis)
30-12-2019

Altijd prettige behandeling, hier geldt de menselijk maat.

Huub van den Ende (Maasland )
30-12-2019

Hele goede garage je wordt er prima geholpen hel vriendelijke mensen

Deborah Van den brink (Maassluis )
11-12-2019

Aan de telefoon prima.Ophaal service ook heel goed.Verder geen ervaring.

Mevrouw. M. Wij. Visser van. der Weide. (Poortugaal)
06-12-2019

Service goed , medewerkers even vriendelijk.

Dhr.F.Brouwers (Maassluis)
04-12-2019

net snel betaalbaar

van wijk (maassluis)
27-11-2019

Ze kennen de klant persoonlijk

dhr. A.J. van Beers (Oud Gastel)
27-11-2019

Vriendelijke receptie en vriendelijke en vakbekwame monteurs, prettige sfeer, onderhoud/reparaties altijd tot tevredenheid uitgevoerd. Gezellige wachtruimte.

Kees Trommel (Maassluis)
22-11-2019

Vlotte en vakkundige behandeling

Dhr. W. de Jong
19-11-2019

Als voorgaand.

Mevr, G.Tintel-Wiskie (Rozenburg)
29-10-2019

Behandeling is goed, totale prijs opgave vooraf kan beter, verder goed te vreden

A.J. Lansbergen (Vlaardingen)
22-10-2019

Gewoon goed, je wordt er goed geholpen en de service is ook goed. Denken altijd met je mee.

F.J. van Veen (Schiedam)
03-10-2019

Prettig contact. Afspraken worden nagekomen. Zeer voorkomend en bereid om reserve auto mee te geven indien nodig. Geen onnodige reparaties.

Jeannette Bouwman (Vlaardingen)
03-10-2019

Vriendelijk personeel,goede service, houden zich aan de opgegeven offerte, goede kennis van zaken.

Bert van Diggelen (Spijkenisse )
03-10-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.