9,3
607 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Dijkstein

9,3

607 beoordelingen

Filter

Vertrouwen.

Dhr Bisschop (Maassluis)
05-07-2021

Goede service en klantvriendelijkheid,

Paul Schouten (Maassluis )
30-06-2021

Het is een eerlijk en goed bedrijf. Alle werknemers zijn vriendelijk en behulpzaam.

Dhr K. Verzijden (Maassluis )
30-06-2021

Zeer klantvriendelijk en prima communicatie naar de klant zodat iedereen weet wat hij kan verwachten.

J.A.Voerman (Vlaardingen)
21-06-2021

Het is gewoon een hele fijne garage, altijd vriendelijk en correct.

peet peeters (maassluis)
19-05-2021

Leuke ( vak)mensen, prima service, kortom een top garage!

Marcel Vis (Kwintsheul )
07-05-2021

Ze zijn gewoon goed.

a van wijk
05-05-2021

Altijd vriendelijk en behulpzaam, klantgericht en betrouwbaar.

Karin van den Bos (Vlaardingen)
28-04-2021

Ben zeer tevreden over de menselijke benadering door het personeel en de uitgevoerde werkzaamheden.

C. van der Pot
22-04-2021

Goede service, vakkundig, vriendelijk.

Koos van Nierop (Maassluis)
07-04-2021

Goede en betrouwbare dealer met prima personeel waar je je direct thuis gaat voelen met je Toyota.

Robert Lindenberg (Poortugaal)
07-04-2021

De mensen van garage Dijkstein zijn heel kundig en vriendelijk, doen hun werk goed.

J VAN DEN HOEK-LUYENDIJK (MAASSLUIS)
01-04-2021

Zeer goede service en ze zijn erg behulpzaam.

Attie Jongkind (Maassluis )
18-03-2021

Zeer persoonlijke benadering en prima service!

J de Jonge (Rotterdam )
05-03-2021

Het contact is eerlijk en vertrouwd.

Harry Duijndam (rozenburg-zh)
05-03-2021

Bij Dijkstein is elke klant Nummer 1.

Jan Bouman (Maassluis)
02-03-2021

Top garage, prima mensen, goede communicatie. Zover ik weet wordt alles goed onderhouden en netjes (ben zelf niet technisch, dus heb het niet gecontroleerd), het vertrouwen is groot.

Werner E. Korpershoek (Maassluis)
25-02-2021

Een prima dealer die meedenkt in oplossingen waarbij de persoonlijke benadering ons erg aanspreekt.

Mevr. I. Boudestein
22-02-2021

Goede service.

m van kleef (vlaardingen)
21-01-2021

Klantvriendelijke persoonlijke service gerichte benadering.

J. B (Vlaardingen )
14-01-2021

Het is niet het belangrijkste voor een garage, maar het is er altijd schoon en gezellig. Ze weten wie je bent en nemen de tijd die nodig is. Echt een top bedrijf.

Dhr J Barendregt (Capelle aan dan ijssel)
14-01-2021

Deskundigheid, vriendelijk. Omdat ik zelf zeer lang in de autowereld werkzaam ben geweest. En vanuit de lease-wereld, met elke(!) dealer "zaken gedaan heb". Deze terechte beoordeling.

Jan Vlugman (Schiedam)
04-01-2021

Hier ben je nog klant en geen nummer. Goede service, vriendelijke medewerkers/ster.

Corrie van Buuren
04-01-2021

Fijne garage met deskundig en zeer klantvriendelijk personeel.

J.T. Smiet
28-12-2020

Vanwege de uitstekende service, en wat ook belangrijk is, de betrouwbaarheid.

Mevr. J.M. Berendrecht (Maassluis)
28-12-2020

Altijd weer topservice en vriendelijke medewerkers. Beste garage ooit.

mw H.Oomen (Vlaardingen)
28-12-2020

Fijn en persoonlijk geholpen. Lijkt daar net een grote familie .Daar is de kleinschaligheid een groot voordeel welke volledig wordt uitgedragen in de persoonlijke benadering.

Huub van den ende (Maasland)
16-12-2020

Vakbekwaam goede service goede uitstraling van het bedrijf.

Janny van Kampen de Ridder (Pernis)
03-12-2020

Goede garage. Behulpzaam personeel dat bekwaam handelt en problemen oplost. Men gebruikt top kwaliteit materiaal. Dat zorgt er voor dat onze wagens het altijd en overal perfect doen. Prima koffie en altijd tijd en aandacht voor iedere klant. Kortom: een heel goed bedrijf!

Chris Loeve (Spijkenisse )
03-12-2020

Goede service, vriendelijke mensen, haal en breng service of alternatief vervoer en de koffie staat altijd klaar.

E.G . Sonneveld
27-11-2020