Beoordelingen Toyota Dijkstein

9,2

470 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Zeer prettige dealer met persoonlijke ontvangst waardoor je je hier snel thuis voelt.

John Verhoeckx (Rhoon)
24-04-2019

ik kom er graag kan de jongens goed en heb nooit problemen

peet peeters (maassluis)
18-04-2019

Goede en vriendelijk behandeling.

G,vander Hoeven (Maassluis)
18-04-2019

Goede afspraak; en goed nagekomen

Wim Schouten (Maassluis)
12-04-2019

Er is natuurlijk altijd wel wat aan te merken, maar die zijn van een dergelijke kleinigheid dat ik dat niet de moeit waard vind om te vermelden.

Rien van der Knaap (Maassluis)
11-04-2019

Vanaf het eerste moment, dat ik bij Dijkstein ben binnen gekomen voel ik mij als een gewaardeerde klant. De spreuk "KLANT IS KONING" wordt door alle medewerkers waar gemaakt.

l. van der Lans (maassluis)
10-04-2019

Medewerkers van dijkstein zijn vriendelijk en deskundig. Verhouding prijs/prestatie is optimaal. Als klant is men in goede handen. Ik beveel deze garage van harte aan.

dhr. k.h., goddertz (rotterdam)
10-04-2019

Prettige persoonlijk ongedwongen benadering. Had bij de aanschaf van mijn auto al een goede ervaring hetgeen de reden was om deze kleinere dealer het onderhoud te gunnen ook al kost het me de nodige reistijd.

Robert Lindenberg (Poortugaal)
10-04-2019

Goede service, vlotte afhandeling. Vriendelijk personeel en zeer bekwaam. Al jaren een goede band met de manager. Wij hopen nog jaren lang gebruik te mogen maken van de diensten van dit kleinschalige bedrijf. Men noemt zich geheel terecht: vakgarage Dijkstein!

Christiaan Pieter Loeve (Spijkenisse)
10-04-2019

Het zijn aardige mensen, maken tijd voor mij , dat voelt goed, je bent geen nummer.

Janny van den Hoek-Luyendijk (Maassluis)
09-04-2019

De ontvangst weer hartelijk, de koffie lekker. De beurt weer snel en correct uitgevoerd. Goede antwoorden gekregen op mijn vragen. En als laatste de rekening viel weer mee.

Corrie van Buuren
21-02-2019

Vriendelijk personeel, kleinschalig, persoonlijke benadering. Uitstekende service.

Jan D (Maassluis)
20-02-2019

Het is een fijne en betrouwbare garage.

D.H. van der Weij (Schiedam 3122HG Mozartlaan 201)
14-02-2019

Prettig vakbekwaam personeel die alles doen om je te helpen, zeer vriendelijk en de prijs/kwaliteits verhouding is zeer goed. Ik beveel deze garage bij iedereen aan.

Martin den Hollander (Schiedam)
06-02-2019

Prima geholpen en vlot. Alles was duidelijk.

Dhr van den Enden
03-02-2019

Vriendelijk, vakkundig, service gericht

Jan Boender (Vlaardingen )
01-02-2019

De klant wordt hier met aandacht en respect behandeld.

J. Bronsveld
25-01-2019

Goede survice nette behandeling fijn team zowel receptie verkoop als monteurs

Fam van kleef (Vlaardingen )
23-01-2019

Betrouwbaarheid en klantgericht!

R. Den Boer
23-01-2019

Vriendelijk personeel goede kennis van zaken en eerlijk over de reparaties eigenlijk niets is hun te veel

Bert van Diggelen (Spijkenisse )
23-01-2019

Werken prima

J.K. Van Hoogteijlingen (Vlaardingen )
23-01-2019

Deskundig, klantvriendelijk, vookomend personeel.

Ir.P.C.Stamperius (Maassluis)
16-01-2019

Prima service, niets op aan te merken.

E. Koppenol
11-01-2019

goede service, vakkennis, gezellige ontvangst met een lekker"bakkie".

P.van der Borden (Vlaardingen)
09-01-2019

Geen toelichting

Wil van Donk (Maassluis)
04-01-2019

Omdat dit een accuraat bedrijf is met deskundige mensen.

Dhr C A van der Kruk (Maassluis)
04-01-2019

Goede garage

Ad van Popering (Maassluis )
14-12-2018

Alles is hier nog mogelijk (ouderwetse service) en vriendelijk personeel.

Familie Sonneveld (Vlaardingen)
07-12-2018

Goede service, prettige sfeer. Klantvriendelijk.

Hans Bol (Maassluis)
05-12-2018

Prettige en behulpzame behandeling als ik er kom. Men kent mij en mijn auto.

Kees Trommel
05-12-2018

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiƫle cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.