9,2
505 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Dijkstein

9,2

505 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

uitstekende service topper

DHR K.B. Boeringa (De Lier)
24-09-2019

Wordt netjes behandeld en bent geen nummer.

Nico Dick (Poortugaal)
23-09-2019

Hier vind ik een persoonlijke ervaring die ik erg op prijs stel.

Paul Alers (Vlaardingen )
23-09-2019

Goede seevice en fijne mensen.

Mastop (Zoetermeer)
04-09-2019

Je wordt hier goed en correct behandeld en ook de service is goed

Ed van der Schans
03-09-2019

Zeer klantvriendelijk bedrijf waar men de klanten bij naam kent en waar je altijd terecht kunt voor een vraag. De service is altijd goed

Ben S (Vlaardingen)
23-08-2019

Goede service, vriendelijk personeel, top garage ;-)

Will Broxks (Schiedam)
14-08-2019

Je voelt je snel " thuis", goed geregeld, leuke " gasten"... kortom prima service!!Waar voor je geld.

Mpm Vis (Kwintsheul)
14-08-2019

een garage waar je eerlijk en duidelijk word behandeld

l warren (maassluis)
31-07-2019

ze zijn erg vriendelijk , behulpzaam , ik krijg altijd een aanbod om wat te drinken ,als de auto een grote beurt nodig heeft , word ik altijd thuis gebracht en krijg.ik bericht als auto klaar is , komen ze hem brengen , een geweldige service .

Mevr . Nab (Maasland)
26-07-2019

Prima service en vriendelijke medewerkers en geen onverwachte bijkomende kosten.

W. van den Doel (Maassluis)
24-07-2019

Bedrijf heeft klantvriendelijk personeel en staat voor kwaliteit.Reeds 3 jaar klant en ben erg tevreden.

Jos de Hoogh (Naaldwijk)
24-07-2019

Klantvriendelijkheid en kennis van zaken staan hoog in het vaandel.

Richard Ritmeester
17-07-2019

Zeer klantvriendelijk!!Uitstekende service!Vooraf gemaakte afspraken zijn volledig nagekomen!!

Paul Foekema (Vlaardingen)
15-07-2019

klant en kwaliteit staan hoog in het vaandel

k thart (maassluis)
15-07-2019

Uitstekende onderhoudsgarage. Deskundig en vriendelijk personeel. Duidelijkheid over afspraken, beurten, werkzaamheden en prijs.

Ir. P.C. Stamperius (Maassluis)
11-07-2019

Goede behandeling, allen niet geheel volgens vooraf afgesproken olie verversing 4000 km gereden in een jaar en toch vervangen!

L.Dekker
11-07-2019

Altijd vriendelijk en aandacht ook voor de menselijke kant

Barendregt (Capelle aan den ijssel)
11-07-2019

Services uitmuntend, gastvrije ontvangst, vriendelijk en beleefd personeel, heb vertrouwen in het bedrijf.

Agda Makken (Maasland)
21-06-2019

Vol lof over de service en klantvriendelijkheid bij Dijkstein.

Bas Verdoorn (Maassluis)
19-06-2019

Omdat het personeel zeer klantvriendelijk is en zeer professioneel.

Jan Groeneveld (Vlaardingen)
07-06-2019

Zeer goede service, meedenken en ontzettend klantvriendelijk.

Mevr. Marinus-Ram
07-06-2019

betrouwbaar en klant vriendelijk

Hr j koornneef
07-06-2019

Dijkstein!Klasse,Kwaliteiten heerlijkekoffie!Top!!!

Johan (Maassluis)
05-06-2019

Goede service en kennis. Kom er al jaren en geen klachten

H Veenma (Maassluis)
31-05-2019

gewoon een eerlijke garage

JEC van Wijk (maassluis)
31-05-2019

Betrouwbaar en goed advies

H van Leerdam (Vlaardingen)
22-05-2019

Ik word altijd heel goed geholpen en ze zijn daar heel vriendelijk

Deborah Van den brink (Maassluis )
17-05-2019

Klant staat centraal

Ad van Beers (Maassluis)
17-05-2019

Prima garage, vakkundig personeel en klantvriendelijke medewerkers

Mw. Anja Slier-Polderdijk (Maassluis)
10-05-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiƫle cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.