9,2
490 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Dijkstein

9,2

490 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Uitstekende onderhoudsgarage. Deskundig en vriendelijk personeel. Duidelijkheid over afspraken, beurten, werkzaamheden en prijs.

Ir. P.C. Stamperius (Maassluis)
11-07-2019

Goede behandeling, allen niet geheel volgens vooraf afgesproken olie verversing 4000 km gereden in een jaar en toch vervangen!

L.Dekker
11-07-2019

Altijd vriendelijk en aandacht ook voor de menselijke kant

Barendregt (Capelle aan den ijssel)
11-07-2019

Services uitmuntend, gastvrije ontvangst, vriendelijk en beleefd personeel, heb vertrouwen in het bedrijf.

Agda Makken (Maasland)
21-06-2019

Vol lof over de service en klantvriendelijkheid bij Dijkstein.

Bas Verdoorn (Maassluis)
19-06-2019

Omdat het personeel zeer klantvriendelijk is en zeer professioneel.

Jan Groeneveld (Vlaardingen)
07-06-2019

Zeer goede service, meedenken en ontzettend klantvriendelijk.

Mevr. Marinus-Ram
07-06-2019

betrouwbaar en klant vriendelijk

Hr j koornneef
07-06-2019

Dijkstein!Klasse,Kwaliteiten heerlijkekoffie!Top!!!

Johan (Maassluis)
05-06-2019

Goede service en kennis. Kom er al jaren en geen klachten

H Veenma (Maassluis)
31-05-2019

gewoon een eerlijke garage

JEC van Wijk (maassluis)
31-05-2019

Betrouwbaar en goed advies

H van Leerdam (Vlaardingen)
22-05-2019

Ik word altijd heel goed geholpen en ze zijn daar heel vriendelijk

Deborah Van den brink (Maassluis )
17-05-2019

Klant staat centraal

Ad van Beers (Maassluis)
17-05-2019

Prima garage, vakkundig personeel en klantvriendelijke medewerkers

Mw. Anja Slier-Polderdijk (Maassluis)
10-05-2019

Na zeer goede referenties van kennissen heb ik Vakgarage Dijkstein eens opgezocht voor een praatje en een kijkje in de showroom. Dat beviel zeer goed. Reële antwoorden op mijn vragen en eerlijke inschatting van eventuele inruil. Sedertdien al tweemaal een occasion gekocht daar. Nooit één tel spijt van gehad. Nog nooit ook zoveel service en prettig contact ondervonden als bij deze garage. Niets ten nadele van Toyota als merk, maar ik rij sindsdien Toyota primair omdat Vakgarage Dijkstein mij zo goed bevalt.

Ton Kuijper (Maassluis)
03-05-2019

Prettige garage en fijne mensen die verstand van zaken hebben, kom er al dertig jaar ,voelt als familie.

Ron van Zanten (Maassluis)
03-05-2019

Prettige garage. Aardige en behulpzame medewerkers. Zonder probleem leenauto mee, vooraf correcte prijsopgave, tussentijds werd ik gebeld over de werkzaamheden en wanneer mijn auto klaar was. Top!

Linda (Maassluis)
03-05-2019

gewoon goed

van wijk (maassluis)
24-04-2019

zeer klantvriendelijk, erg vakkundig, geen lange wachttijd, ook bij acute problemen direct tijd voor je maken

Koos van Nierop (Maassluis)
24-04-2019

Zeer prettige dealer met persoonlijke ontvangst waardoor je je hier snel thuis voelt.

John Verhoeckx (Rhoon)
24-04-2019

ik kom er graag kan de jongens goed en heb nooit problemen

peet peeters (maassluis)
18-04-2019

Goede en vriendelijk behandeling.

G,vander Hoeven (Maassluis)
18-04-2019

Goede afspraak; en goed nagekomen

Wim Schouten (Maassluis)
12-04-2019

Er is natuurlijk altijd wel wat aan te merken, maar die zijn van een dergelijke kleinigheid dat ik dat niet de moeit waard vind om te vermelden.

Rien van der Knaap (Maassluis)
11-04-2019

Vanaf het eerste moment, dat ik bij Dijkstein ben binnen gekomen voel ik mij als een gewaardeerde klant. De spreuk "KLANT IS KONING" wordt door alle medewerkers waar gemaakt.

l. van der Lans (maassluis)
10-04-2019

Medewerkers van dijkstein zijn vriendelijk en deskundig. Verhouding prijs/prestatie is optimaal. Als klant is men in goede handen. Ik beveel deze garage van harte aan.

dhr. k.h., goddertz (rotterdam)
10-04-2019

Prettige persoonlijk ongedwongen benadering. Had bij de aanschaf van mijn auto al een goede ervaring hetgeen de reden was om deze kleinere dealer het onderhoud te gunnen ook al kost het me de nodige reistijd.

Robert Lindenberg (Poortugaal)
10-04-2019

Goede service, vlotte afhandeling. Vriendelijk personeel en zeer bekwaam. Al jaren een goede band met de manager. Wij hopen nog jaren lang gebruik te mogen maken van de diensten van dit kleinschalige bedrijf. Men noemt zich geheel terecht: vakgarage Dijkstein!

Christiaan Pieter Loeve (Spijkenisse)
10-04-2019

Het zijn aardige mensen, maken tijd voor mij , dat voelt goed, je bent geen nummer.

Janny van den Hoek-Luyendijk (Maassluis)
09-04-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.